Naast de groep Visual mapping Software (zoals MindManager, MindMeister en X-Mind) onderscheiden we ook andere belangrijke visualisatie software.
Wij noemen de tools in deze tweede groep; ‘Whiteboarding Tools’. Voorbeelden van veel gebruikte en bekende tools in die groep zijn Mural en Miro.

We zijn geen reseller van deze software omdat dit 100% cloudservices zijn en je eenvoudig een abonnement op kunt afsluiten. Wel hebben we op basis van klantprojecten herbruikbare templates ter beschikking en geeft ons zusterbedrijf Academy of Minds beginners en gevorderde trainingen.

Trainingen Whiteboarding Tools

De gevorderde trainingen gaan over overzicht bouwen (stakeholder maps, systems maps, ), brainstormen, virtueel vergaderen, kennis herbruikbaar maken, dashboarding en meer. De meeste trainingen worden gegeven op basis van Miro software. Miro combineert immers aspecten van diagram software, teken- en mindmapping-apps, beschikt over veel praktische templates en kent een uitgebreide app-markt.
Het is door de combinatie met videoconferentie tools een feite één grote samenwerking app die in de Covid tijd enorm gegroeid is in populariteit en functionaliteit.

Meer informatie

Neem contact op voor herbruikbare kennis (templates) en ervaring (stappenplannen) voor je eigen project via ons contactformulier. Voor beginners en gevorderde trainingen Miro, kijk s.v.p. hier op Academy of Minds.