Genereer matrix management rapportages van uw mindmap

Weergave van een mindmap en de matrix die ervan wordt gegenereerd.

De aHa!Matrix export is de meest veelzijdige add-in van MindManager die te verkrijgen is.

De add-in genereert vanuit Mindjet een simpele matrix-weergave van de informatie uit uw mindmaps, of een meer geavanceerde tabel met interactieve statistieken en zelfs integratie met Google Maps voor een geografische weergave.

Deze matrices zijn bruikbaar in balanced scorecard projecten, maar bijvoorbeeld ook voor programma management, stakeholder management of het bijhouden van taken. De hiërarchische structuur van uw map wordt gebruikt om rijen, kolommen en cellen te genereren. De notities uit de takken van uw map worden meegenomen als tekst in de corresponderende cellen.

Met onze partner World of Minds hebben we verschillende nieuwe templates ontwikkeld. De templates zijn in eerste instantie op maat gemaakt voor de klant, maar deze hebben we daarna generiek gemaakt zodat ze breder toepasbaar zijn en flexibel vanuit de mindmap gegenereerd kunnen worden.

Bekijk voorbeelden van de mogelijkheden van de aHa!matrix export op de site van World of Minds.

Bij aanschaf van de add-in krijg je 3 templates waarmee je een matrix kan genereren uit een mindmap. Op basis van de structuur van je mindmap of aan de hand van iconen die je in de mindmap gebruikt. Bij de add-in zit een mindmap met uitleg en voorbeelden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over andere templates.

De aHa!Matrix export add-in is geschikt voor Mindjet MindManager (voor Windows) 6, 7, 8, 9, 11, 14, 2012, 15, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 21, 22 en 23.

 

*Met de gratis probeer-versie van de aHa!Matrix export kun je alleen exporteren naar de ‘standaard’ template en alleen de eerste 5 hoofdtakken van je mindmap zullen worden geëxporteerd naar de matrix.