on-line interactieve sessies over slimmer werken met MindManager.

Elk van deze on-line interactieve sessies wordt gepresenteerd door één van onze gecertificeerde trainers en omvat een poster om elke webinar samen te vatten. Op dit moment gratis voor MindManager-gebruikers met gelimiteerde plaatsen voor kleine, gefocuste groepen met een hoog interactieniveau.

Win tijd om te reflecteren en te ontstressen door een Personal Dashboard op te zetten in MindManager

Example of a Personal Dashboard mapIn vier opeenvolgende online interactieve sessies bekijken we het concept van het Personal Dashboard, bespreken we elementen om je tijd slimmer te benutten en tenslotte hoe deze elementen kunt integreren en een dag- en een weekritme.

Werk Elke Dag Slimmer met MindManager

Leer hoe en wanneer je MindManager in kunt zetten in een dagelijks ritme wat je zal helpen om beter overzicht, focus en rust&balans te houden. Je zal in staat zijn om meer de juiste dingen te doen, in plaats van alleen maar meer dingen te doen.

Werk Elke Week Slimmer met MindManager

Leer een wekelijks ritme en wanneer en hoe je MindManager kunt gebruiken voor beter overzicht over je taken en meer rust&balans. We bespreken het belang van reflectie, gecombineerd met vooruit kijken, om proactiever te kunnen werken.

Werk Elk Kwartaal Slimmer met MindManager

Leer hoe je je grote doelen opbreekt in kwartaaldoelen met gebruikmaking van MindManager en hoe je van doelen tot wekelijkse acties komt. We bekijken hoe je je eiden doelen integreert met die van team en bespreken een kwartaalritme om te reflecteren en vooruit te kijken.

Over de online interactieve sessies

Academy of Minds logoIndien anders aangegeven, wordt elke sessie aangeboden in het Engels. Start: 16:00 uur. Duur: 45 minuten.
Deze webinars worden uitgevoerd i.s.m onze partners bij Academy of Minds.
Voor meer informatie, neem contact met ons op.